Πλατεία Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής, Τηλ Επικοινωνίας: 2373043043

Λειβαδιώτης Γιώργος

«Στοχεύουμε μέσα από παρουσιάσεις- όπως τη σημερινή στο ΠΑΡΚΟ- στη γνωριμία του προϊόντος μας με τον καταναλωτή. Τα τελευταία 2 χρόνια δραστηριοποιούμαστε στην παραγωγή, απόσταξη και εμφιάλωση τσίπουρου με γλυκάνισο και χωρίς και ούζου. Το μπάσιμο μας στην αγορά της Χαλκιδικής ξεκινά τώρα.

Στο γνωστό κι αγαπημένο πια στέκι πολλών, στο χώρο όπου μπορείς να απολαύσεις από καφέ και γλυκό μέχρι το νοστιμότερο γεύμα ή δείπνο, στον πολυχώρο ΠΑΡΚΟ στη Νέα Ποτίδαια, βρεθήκαμε προ ημερών - και όχι τυχαία – να δοκιμάζουμε μερικά από τα πιο ξεχωριστά κρασιά της Β. Ελλάδας. Το ΠΑΡΚΟ εκτός των άλλων μας… κακομαθαίνει διοργανώνοντας βραδιές γευσιγνωσίας. Μας δίνεται έτσι η ευκαιρία να γνωρίσουμε τύπους και ποικιλίες πολλών από τους δημοφιλέστερους οίνους της πατρίδας μας,

Στη Χαλκιδική η αμπελοκαλλιέργεια αποτελεί μακρόχρονη παράδοση. Την περιοχή των Πετραλώνων επέλεξαν ο Χρήστος και ο Δημήτρης ΚαλαΪτζης για να ιδρύσουν την οινοποιία τους, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Σκοπός της εταιρίας είναι η παραγωγή οίνων και αποσταγμάτων, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, εφάμιλλων του εγχωρίου και του διεθνούς ανταγωνισμού και αντάξια της ελληνικής παράδοσης και παραγωγής οίνου.

Στο χώρο λειτουργεί και παλιό ρακοκάζανο.

O πολυχώρος Πάρκο αποτελεί ιδανικό σημείο συνάντησης, κατάλληλο τόσο για επαγγελματικές όσο και προσωπικές συναντήσεις και ένα από τα πιο πολυσύχναστα εστιατόρια - μπαρ της Χαλκιδικής. Περάστε τον χρόνο σας εξερευνώντας νέες γεύσεις και εμπειρίες από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε φυσικό φως ή κάτω από το γλυκό φωτισμό. Μπορείτε να πάρετε τον καφέ σας, να διαλέξετε από μια λίστα εξαιρετικών κρασιών ή απολαύστε το cocktail σας στον καλαίσθητο αυτό χώρο.