Πλατεία Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής, Τηλ Επικοινωνίας: 2373043043

Στη Χαλκιδική η αμπελοκαλλιέργεια αποτελεί μακρόχρονη παράδοση. Την περιοχή των Πετραλώνων επέλεξαν ο Χρήστος και ο Δημήτρης ΚαλαΪτζης για να ιδρύσουν την οινοποιία τους, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Σκοπός της εταιρίας είναι η παραγωγή οίνων και αποσταγμάτων, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, εφάμιλλων του εγχωρίου και του διεθνούς ανταγωνισμού και αντάξια της ελληνικής παράδοσης και παραγωγής οίνου.

Στο χώρο λειτουργεί και παλιό ρακοκάζανο. Το οινοποιείο είναι ανοικτό στο κοινό για γευστικές δοκιμές σε συνδυασμό με ενημέρωση για τις ωφέλειες του κρασιού σε ειδική αίθουσα.

Ήδη έχουν κατακτήσει διακρίσεις και βραβεύσεις όπως το χρυσό μετάλλιο στο 13ο Berlin Wine Trophy και το αργυρό στο διαγωνισμό Terravino του 2008 στο Ισραήλ.

Τα κρασιά τους προσφέρθηκαν σε γευστική δοκιμή στο ΠΑΡΚΟ και έγιναν ιδιαίτερα αρεστά από Στη Χαλκιδική η αμπελοκαλλιέργεια αποτελεί μακρόχρονη παράδοση.Την περιοχή των Πετραλώνων επέλεξαν ο Χρήστος και ο Δημήτρης ΚαλαΪτζης για να ιδρύσουν την οινοποιία τους, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση.Σκοπός της εταιρίας είναι η παραγωγή οίνων και αποσταγμάτων, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες, εφάμιλλων του εγχωρίου και του διεθνούς ανταγωνισμού και αντάξια της ελληνικής παράδοσης και παραγωγής οίνου.Στο χώρο λειτουργεί και παλιό ρακοκάζανο.Το οινοποιείο είναι ανοικτό στο κοινό για γευστικές δοκιμές σε συνδυασμό με ενημέρωση για τις ωφέλειες του κρασιού σε ειδική αίθουσα. Ήδη έχουν κατακτήσει διακρίσεις και βραβεύσεις όπως το χρυσό μετάλλιο στο 13ο Berlin Wine Trophy και το αργυρό στο διαγωνισμό Terravino του 2008 στο Ισραήλ.Τα κρασιά τους προσφέρθηκαν σε γευστική δοκιμή στο ΠΑΡΚΟ και έγιναν ιδιαίτερα αρεστά από τον κόσμο.